werk in opdracht

Ik wil mensen raken en een positieve ervaring geven. Dat doe ik ook in opdracht van bedrijven en particulieren. Als je iedere dag in dezelfde ruimte doorbrengt, heb je iets nodig wat het oog streelt. En als het ook nog naar je eigen wensen is gemaakt, is dat helemaal bijzonder. Energie, trilling, vibratie, kleur en natuur zijn de kernwoorden voor mijn werk. Interesse in een speciaal gemaakt kunstwerk? Neem dan gerust contact op!

Inspiratie             

Voor DMH Company ontwierp ik de beelden voor de nieuwe website. Zie www.dmhcompany.nl

 

Oog als portaal van licht

 

               

 

 

 

In opdracht van Flux BV maakte ik samen met mijn zus Loes Botman een kunstwerk voor hun kantoor. Ze vroegen om een werk waarin mijn zonnebeelden en de tekeningen van Loes het oog als portaal van licht representeren. De totstandkoming werd begeleid door Swiep.

 

Dreamscapes van Dijk

              

 

 

Samen met de Boliviaans/Berlijnse kunstenaar Rene Cadena maakte ik meerdere droomlandschappen op muren en het plafond.

 

muziekgebouw aan ‘t IJ
In opdracht van het Muziekgebouw aan ‘t IJ legde ik op geheel eigen wijze de bouw van dit prachtige nieuwe huis voor de muziek vast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>